De Premium proeftuin is erg geschikt voor festivals, congressen en andere evenementen. Bezoekers maken kort kennis met de VR-video’s. Wij bieden cliënt- en technische ondersteuning en desinfecteren de gebruikte materialen na elk gebruik.
De Extended proeftuin is, vanwege de diverse mogelijkheden, maatwerk. Kies bijvoorbeeld voor een dagdeel met een kennismaking met VR en laaggeletterdheid. Of voor een verdiepende, intensieve training van één dag. We zoomen kort in op ongemak en hoe je hier als professional mee te maken krijgt én mee omgaat. Ook bieden we cliënt- en technische ondersteuning en desinfecteren we de gebruikte materialen na elk gebruik.
‘En dan?’ Dat is vaak de vraag na het volgen van een training. Hoe integreer je je nieuwe kennis en vaardigheden in je werk? Hoe deel je die met collega’s? Wat heb je daarvoor nodig? Wat zou jij als professional graag willen als vervolgstap? Of wat wil jouw organisatie?
Blic VR denkt mee in een vervolgtraject op maat. Dit doen met we niet alleen. We werken met verschillende partners aan de aanpak van laaggeletterdheid. Na de kennismaking of een Extended proeftuin met Blic VR kunnen we een traject op maat afspreken. Neem contact op voor de mogelijkheden.
jouw eigen Blic VR
Blic VR pakket
Je kunt door middel van een licentie toegang krijgen tot een virtuele VR-bibliotheek waarmee je toegang krijgt tot alle Blic VR video’s. Hierin werken we samen met VR Bieb. Naast deze licentie kun je ook een VR-bril aanschaffen.
Met een licentie en de VR-bril ben je er natuurliijk niet. Je ontvangt ook de inhoud en presentaties van de trainingen en leert hier meer over in een train-de-trainer.
Hiermee heb je alles wat nodig is om meteen aan de slag te kunnen met Blic VR in jouw regio!
In dit pakket zit :
Licentie voor toegang tot de app (1 jaar geldig) – € 125 per maand per gear
Blic VR heeft onderzoek gedaan in de festival- en popindustrie. Samen met Taalambassadeurs is er gekeken naar hoe we met elkaar festivals en poppodia meer inclusief en toegankelijk kunnen maken voor de doelgroep laaggeletterden. Hiernaast vind je een casevideo van het onderzoek op het festival Welcome to the Village. Het onderzoek hebben we samen verricht met Innofest, de festivalorganisatie, De Neushoorn en Stadsschouwburg De Harmonie. Een vervolgonderzoek bij Eurosonic Noorderslag, Forum Groningen en SPOT | De Oosterpoort heeft in januari 2023 plaatsgevonden.
De vlogs van de ervaringsdeskundigen zijn hier te vinden. De onderzoeksresultaten kun je via deze link bekijken.
boekentips
Nooit meer doen alsof
Auteur: Aukje Nauta
In ‘Nooit meer doen alsof’ beschrijft hoogleraar Aukje Nauta hoe je van schaamte je kracht maakt.